La ce trebuie să acordați atenția atunci când cumpărați ușile de interior?

1. Durabilitatea

Mulți producători susțin că ușile cele mai durabile și stabile cu lambriuri usi din gama de lemn. Și suntem de acord cu ei. Prețul lor a nu toată lumea își poate permite, deci nu ezitați să meargă în căutarea de omologii mai ieftine, a căror durabilitate - câteva zeci. În acest caz, aveți posibilitatea să acorde o atenție la ușile casetate din materiale compozite și a ușilor cu panouri. Prima fisura nu este foarte ușor de operat. În al doilea rând - ideea tehnologiei moderne, care sa îmbunătățit în fiecare zi și sunt din ce în ce mai populare .

2. Calitatea izolației fonice

În selectarea ușilor de interior este foarte important să se acorde o atenție la calitatea de izolare fonică, izolare și respirabilitate. Aceste caracteristici sunt necesare.Cum se întâmplă în practică? Răspundeți la întrebarea simplă. După ce a pus copilul să doarmă,  puteți comunica cu ușurință și să duci o viață plină sau mergi pe vârful degetelor și vorbești  în șoaptă? Dacă vi se cere să vorbiți  încet sau complet silențios, în timp ce într-o altă cameră, înlocuiți imediat ușa în apartamentul său.

3. Securitate

Alegerea ușii, să acorde o atenție la siguranță, inclusiv grosimea și dimensiunea sticlei. Dacă selectați  sticlă în ușă, nu temperat, dispersia fragmentelor va depinde de modul în care se montează la ușă. Sticla la fabrică este instalată de profesioniști, va oferi un nivel decent de securitate.

La fel de important este și greutatea ușilor. Acest lucru este deosebit de important pentru instituțiile și apartamentele pentru copii. De aceea, este necesar să se solicite vânzătorului ușile de mediu și de certificate fitosanitare. Adezivi, lacuri, materiale care nu corespund standardelor pot dăuna corpului copilului.

4. Concluzii

Când alegeți ușile interioare, acordați atenție mai multor factori. Opțiuni pentru deschiderea ușilor, dimensiunea, tipul de sticlă Evaluati, structura tocului, nu accesorii de îngrijire de îngrijire (accesorii oferim productie proprie de calitate italiană pentru clienții noștri) și, dacă este necesar (pentru a obține o mai mare izolare) a stabilit sigiliul. Fa-ti timp pentru a face un pas important ca instalarea de uși, pentru că le-ați cumpărat nu pentru un an. Nu uitați să alegeți o ușă bună - nu este atât de bun pentru a alege o foaie de ușă numai să arete frumos , totul contează: alegerea componentelor, instalare și, desigur, conformitatea cu stilul general al casei.

În această abordare, ușa bună, cu gust ales te va multumi de ani de zile!