Usi de exterior de stejar s-au metalice la comanda

Usi de exterior de la magazinul EliteDoors.ro ✔ O gama larga de usi pentru fiecare gust ✔ Preturi placute ✔ Produse de înalta calitate ☎ Sunati-ne!

Usa de intrare nu numai fiabilitatea, ci și designul casei.

 

Un apartament, o casă de țară, un birou sau o cabană nu este importantă. Orice cameră trebuie închisă pentru încuietori. Dar atunci când alegeți, merită să vă bazați pe exact unde va fi instalat, deoarece casa necesită mai multe uși masive, dar apartamentul nu este o astfel de opțiune. Ușile de intrare au mai multe funcții. Și nu numai protecția împotriva pătrunderii, ci și păstrarea climatului camerei, dar și un element elegantic atrăgător al intrării în casă, la urma urmei, începe cu confortul și confortul unic. În gama EliteDoors, puteți găsi cu ușurință opțiunea cea mai potrivită pentru orice cameră, fie că este vorba despre un apartament, cabană sau birou.

 

Care sunt ușile din față?

 

Faptul că un astfel de element este fața oricărei camere este clar pentru toată lumea. Pentru a ușura alegerea ușilor, merită să știți despre opțiunile existente de pe piață. Toate acestea sunt împărțite în tipuri, în funcție de materialul din care sunt fabricate, precum și de caracteristicile operaționale și caracteristicile structurale.

 

Clasificarea - ce fel de usi exista:

 
 1. Aluminiu. O soluție originală de proiectare care poate transforma intrarea în încăpere. Ideal pentru stil modern și high tehnic. Există o presupunere incorectă că acest material nu este puternic. De fapt, totul depinde de producție.
 2. Din lemn - este bogat și rafinat. Anterior, doar astfel instalat. Tehnologii ridicate de producție la cel mai inalt nivel de astăzi, Acum nu există deficiențe. Arborele este procesat în așa fel încât să poată garanta o durată de viață durabilă. Astfel de uși de intrare sunt un lux, deoarece în mare parte materialul natural scump este folosit pentru producție.
 3. Plastic. Ele sunt mai puțin solicitate decât altele, dar ele pot fi destul de originale. Practic, ele variază în funcție de dimensiune, stil, culoare și forme diferite. Designul este destul de fiabil. Ele sunt făcute la comandă și au un anumit domeniu de aplicare.
 4. Oțel. Producatorul  folosind materiale populare din care se face elementul de protecție. Faptul că fiabilitatea unei astfel de uși este în primul rând clară pentru toată lumea. În plus, ele diferă de multe modele de izolație termică și de un grad ridicat de protecție împotriva incendiilor, ceea ce reprezintă un bonus suplimentar și semnificativ. Până în prezent, acestea sunt cele mai comune modele dintr-un sortiment vast.
 5. Sticlă - acestea sunt opțiuni de lux și originale. Adesea fabricat din material costisitor și durabil. Desigur, ca o ușă la intrarea în apartament nu este o opțiune, dar cererea este în creștere, deoarece punctul de vedere este pur și simplu excelent.
 

Este bine de stiut ca simpla achizitionare a unei usi metalice nu este suficienta pentru o protectie adecvata a locuintei. Usa de la intrare presupune existenta unui sistem complet alcatuit din canat, tocarie, prag, accesorii de prindere in pereti si sistemele de inchidere - broaste, cilindri, yale, incuietori.

 

Izolarea termica si fonica

 

Pentru indeplinirea acestor doua cerinte, usile metalice sunt prevazute la interior cu un strat termo-fono-izolator: fie de vata minerala, fie de spuma poliuretanica de inalta densitate.

Coeficientul de izolare termica e oferit si de structura si de grosimea placilor din care este fabricata usa, de gradul de izolare a golurilor de usa si de etansarea adecvata a tocariei si a pragurilor.

 

Metoda de deschidere:

 

 • · Spațiul diferă în locație, în partea de deschidere (dreapta sau stânga), precum și în interiorul sau în afară. Este important! Ușile care se deschid în exterior economisesc mai multă căldură decât altele.
 • · Alunecările se disting prin laturile deschiderii: la stânga sau la dreapta. Astfel de modele sunt rare într-o clădire privată, deoarece procesul de fabricare și instalare este destul de laborios.

Număr de obloane:

 

 • · Single-leafed - o opțiune populară în rândul proprietarilor de apartamente. Fabricat dintr-o singură pânză. Aceasta este cea mai clasică opțiune și puteți cumpăra o ușă de intrare de acest tip în orice clădire.
 • · La jumătate de ușă - două clapete, dar numai partea inferioară a acestora se deschide.
 • · Două-aripi sunt uși mari, cu o deschidere completă a două pliante. Acestea sunt ideale pentru deschideri mari într-o intrare privată sau de birou.

Design și aspect:

 

 • · Dreptunghiuri - acesta este un clasic. Ele sunt folosite cel mai adesea, deoarece sunt de dimensiuni standard și sunt potrivite pentru deschiderile clasice obișnuite.
 • · Arcuite - originale, au aspect atractiv și interesant. O astfel de ușă de intrare are o formă semi-circulară. Ele sunt ideale pentru case private. Și nu numai datorită unei soluții extraordinare, ci și datorită faptului că o astfel de intrare crește vizibil spațiul.
 • · Cu opțiuni - acestea sunt ușile care au elemente decorative. Cel mai adesea folosit nu în scopul decorării, dar în cazul în care înălțimea este mărită în deschidere.
 • · Decorative. Modele destul de interesante. Când fac această opțiune, folosesc sticlă, precum și grile false forjate. La astfel de usi de intrare pretul este mai mare, dar ele sunt individuale si unice.

Clasele după nivelul de stabilitate:

 

 • · 1 este protecția minimă împotriva hacking-ului.
 • · 2 - 100% exclude deschiderea mecanică.
 • · 3 - exclude penetrarea mecanică și electrică a spărturilor.
 • · 4 sunt cele mai durabile și echivalate cu cele blindate.

Cu ajutorul acestor informații, toată lumea va putea alege, în funcție de preferință, ușile exterioare. EliteDoors este un magazin unde puteți revizui diverse opțiuni, consultați și comandați produsul care vă interesează. Doriți să vă încălziți? Sau este obiectivul principal - de a exclude oaspeții nedorite? Sau poate aveți nevoie să completați interiorul dvs. cu unele evidenția? Merită să încercați intrarea. Avem totul și veți alege cu siguranță ceea ce aveți nevoie.

 

 

Luați în considerare elementele de design atunci când alegeți înainte de a cumpăra o ușă de intrare la EliteDoors

 

Fiabilitatea și durabilitatea depind în mod direct de caracteristicile modelului selectat. Cutia, panza, balamalele, încuietorile și accesoriile sunt toate componente importante ale oricărei uși. Deci, să aruncăm o privire mai atentă:

 
 1. Cutie de usi. Rama, care trebuie făcută din material de calitate, deoarece este instalată în deschideri. Pe ea am atașat buclele, care apoi spânzurau o ușă. Este tocmai pe cutie sarcina principală, astfel încât grosimea materialului din care este făcută trebuie să fie solidă și mai mult decât în cadru. Modelele moderne se disting prin sisteme de securitate bine gândite. Dacă doriți uși frontale de înaltă calitate, atunci prețul va fi mai mare, deoarece materialul cu rezistență ridicată este mai scump.
 2. Panza este un punct important, deoarece folia însăși și umplutura din interior fac funcția de protecție necesară. Prin urmare, atenție la acești factori.
 3. Fitinguri. Acestea includ stiloul, ochii și buclele. Balamalele trebuie să fie din oțel. Prețul acestora va fi mai scump, dar numai astfel încât ușa va trăi mulți ani. Și chiar și cu un astfel de mecanism, ușa din față este la prețuri mai ridicate, dar mulți încă fac o alegere în favoarea fiabilității, deschiderii netede, închiderii și durabilității. Mânerul trebuie să corespundă rezistenței întregii uși. Ochiul poate fi localizat la un nivel convenabil.
 4. Castelul este un alt moment important. Atunci când o alegeți, este necesar să se ia în considerare materialul ușii. Dacă ușa este subțire și nesigură, atunci pur și simplu nu are rost să înființezi un castel drag, cu o grămadă de mecanisme de protecție. Eficiența va fi zero, deoarece poate fi redusă cu ușurință.

Toate elementele trebuie să se potrivească reciproc. Prin urmare, dacă toate sunt selectate individual, atunci luați în considerare cu atenție toate combinațiile posibile. Dar astăzi o mulțime de lucruri se află deja în set, astfel încât toată lumea să nu se poată strânge, ci pur și simplu să ridice ceea ce aveți nevoie.

 

Cum sa alegi usa potrivita:

 

Desigur, știind despre toate opțiunile posibile, alegerea devine și mai dificilă. Dar cel mai important lucru este scopul pentru care este achiziționată ușa. Luați în considerare exact unde va fi exploatată.Pentru o casă la țară puteți alege ușile exterioare din lemn, ale căror prețuri sunt mai mari. În acest caz, este important să nu atrageți aspectul ușii în atenția intrușilor. Nu uitați de izolarea termică și de izolarea fonică, mai ales dacă casa este folosită ca spațiu de locuit și nu ca o modalitate de a vă petrece timpul în afara orașului o dată sau de două ori pe an. În acest caz, alegerea ușii merită luate în considerare toate caracteristicile.

 

În gama ELITE DOORS, veți găsi cu ușurință produsul pe care îl căutați. În plus, garantăm:

 
 • · Consiliere profesională. Știm totul despre ușile exterioare și vă vom spune cu plăcere despre asta.
 • · Produse de înaltă calitate de înaltă calitate.
 • · Conformitatea prețului și a calității.
 • · Asociere largă, precum și posibilitatea de a organiza o comandă individuală pe propriul proiect.
 • · Un site convenabil, intuitiv, cu formulare de feedback concis și un script simplu pentru comenzi.

Acum, toată lumea are posibilitatea de a ordona un apel înapoi și vă vom ajuta să decideți asupra alegerii și să vă dați dorința în cel mai scurt timp posibil.