Usi de interior la comanda din lemn

Usi de interior din lemn de la magazinul EliteDoors.ro ✔ O gama larga de usi pentru fiecare gust ✔ Preturi placute ✔ Produse de înalta calitate ☎ Sunati-ne!

Cum sa alegeti usile de interior?

 

Interiorul unei locuinte se amenajeaza in mai multe etape, care sunt strans legate unele de altele. Imediat dupa turnarea sapei se stabilesc golurile de usi. Din acest moment trebuie sa alegi furnizorul de usi. Este bine sa stii ca fiecare brand are anumite standarde in privinta dimensiunilor. Evident ca se poate face orice usa cu dimensiuni atipice, insa acest lucru inseamna costuri suplimentare.

 

Un aspect deseori neglijat il reprezinta “intalnirea” dintre parchet si gresie la trecerea intre doua spatii, care trebuie sa se situeze sub foaia de usa. Ei bine, si pozitionarea acesteia pe toc difera de la un furnizor la altul. Comunica celui care iti pune pardoseala acest detaliu pe care ti-l poate furniza doar montatorul de usi! In ceea ce priveste inaltimea usilor, aceasta se stabileste in functie de grosimea pardoselii. Astfel, nu vei fi nevoit sa tai usile comandate si aduse la montaj dupa ce ai pus parchetul. De altfel, usile se monteaza ultimele, dupa parchet, dar se comanda cu mult inainte.

 

Ce să căutați atunci când alegeți usile de interior?

 

Material. Unii cumpărători iau o decizie nepăsătoare de a alege construcțiile usilor, împingând exclusiv costurile. Și aceasta este cel mai eronat lucru la care vă puteți gândi.Un articol mai scump ales, cu atât mai bine si de durata va fi. Costul la usă, în primul rând, material finisaj si acest lucru ar putea fi: PVC, Furnir , MDF, PAL.Fiecare material are o serie de avantaje si dezavantaje. În mod avantajos, cumpărătorii sofisticați preferă produsele din lemn natural fiind mai mult decât prezentabil,acesti indicatori de înalte caracteristici precum finisajul, compatibilitate ecologică, termică si asa mai departe. O astfel de usă interioară va avea o lunga durata . În acelasi timp, usile cu furnir au o gamă mai mare de modele. Echipamentul si calitatea acestuia merită o atenție deosebită

.

Culoare.Usile albe, simple si cu finisaj lucios se potrivesc amenajarilor moderne, iar cele mate si cu ancadramente sunt ideale pentru ambientele in stil provensal sau american. Usile in culoarea nucului, simple, sunt recomandate in spatiile moderne, iar cele cu profilatura in interioarele clasice. Indiferent de finisaj (usile din folie melaminata sunt mai ieftine, iar cele din furnir natural sunt mai scumpe), usile trebuie asortate cu parchetul. Nu exista reguli de tipul: “parchet inchis si usi deschise” sau invers. Ele pot contrasta placut sau pot fi ton pe ton. Ideal ar fi ca usile albe sa se armonizeze cu un parchet intr-o culoare deschisa, calda si naturala. n cazul in care optezi pentru un parchet cu finisaj stejar natural, usile pot fi finisate in ton sau intr-o culoare contrastanta, mai inchisa (de exemplu, maro). Usile din sticla sau cele cu insertii de sticla reprezinta o optiune ideala atat din punct de vedere functional, cat si decorativ pentru spatiile mici sau pentru cele unde este necesara patrunderea luminii. O usa exclusiv din sticla poate ramane simpla sau poate fi personalizata prin sablare sau chiar pictare. Decorarea poate ajunge pana la insertii de vitraliu, pentru o nota de eleganta clasica.

 

Costuri. Exact această opțiune ar trebui luată în considerare în ultimă instanță. La alegerea usilor de interior - nu este supusă tot de Interne si byta, kotoryya pokupaetsya de un an. Cel mai probabil, construcția pe care ați achiziționat-o va servi 5-7 ani sau chiar mai mult. După ce ați petrecut o singură dată, ați cumpărat un produs de calitate, nu va trebui să vă gândiți la actualizarea pentru o perioadă lungă de timp. Preferam produse care sunt 100% increzatoare. Ai nevoie de un interior? Prețul usilor din magazinului nostru este foarte frumos si o sa vă surprindă placut.

 

Câteva sfaturi care vor simplifica căutarea usilor interioare:

 

Usile tradiționale clasice, care sunt în afara concurenței, se uită incredibil în interiorul oricărui stilistic. Cu toate acestea, stilul retro real, Provence si usile clasice de țară vor completa cele mai bune. Minimalismul preferat, cu o gamă concisă de nuanțe discrete, usile pot fi în stil de înaltă tehnologie. Frumusețea este dată usilor negre, gri sau albe. Este de dorit ca culoarea să fie limpede, limpede, saturată. Usile moderne se potrivesc perfect în spații mici, apartamente de studio si spații non-standard. Mulți oameni dau seama că usile interioare potrivite sunt concepute pentru a bate cu succes camera. Combinația dintre sticlă si lemn arată foarte bine în orice interior.

 

Contactând EliteDoors, primiți:

 
  1. Asistență consultativă profesională pentru manageri. Echipa noastră a colaborat cu specialisti care stiu totul despre usă, materiale, stiluri de interior. Vi se vor spune ce materiale sunt folosite pentru a crea cele mai bogate palete si ce produse sunt chemate să servească mai mult. În ceea ce priveste dimensiunile care însoțesc materialele de la usă si alte nuanțe, veți primi răspunsuri la orice întrebări.
  2. Politica de preț loială. În magazinul nostru, achiziția usilor interne este decisă de cei care sunt preocupați rațional de bani si nu sunt gata să plătească pentru avantajele abstracte. Catalogul nostru are un sortiment bogat, cu o gama larga de preturi. Ca rezultat, indiferent de bugetul disponibil, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.
  3. Confort în tot. Un site web intuitiv si concis nu vă va face să căutați ore potrivite. Filtrele de căutare convenabile si categoriile strict de mărfuri vă permit să alegeți imediat ce este interesant.

Veți simți cu siguranță toate avantajele de a colabora cu noi si de a ne cumpăra usile interne, nu vă vom contacta încă, deoarece usile noastre sunt în valoare de zeci de ani. Dar daca ne recomanzi pe cei dragi, vom fi infinit recunoscatori, pentru ca ne dezvoltam in mod constant si deveniti cei mai buni pentru tine.