Usi de exterior din PVC la comanda

Usi din PVC de la magazinul EliteDoors.ro ✔ Gama larga de usi pentru fiecare gust ✔ Preturi placute ✔ Produse de înalta calitate ☎ Sunati-ne!
Vizionează toate ușile

Care este secretul popularitătii ușilor din PVC:

     

Relativ recent, gustul sofisticat al cumpărătorilor a lovit ușile din PVC. Pretul produsului este accesibil, iar indicatorii de calitate sunt  plăcuti. Este demn de remarcat faptul că tehnologia de productie a venit din Italia, ceea ce demonstrează încă o dată faptul că produsul respectă standarde înalte, proces cu membrană vid pentru stratul de folie PVC in special scheletul, polimerno material cu grosime cuprinsă în limita 0.2-.5 mm În esentă, acestea sunt uși laminate, care pot fi realizate solid,aceste usi sunt folosite ca usi de intrare, dar si ca interioare diferite modele arata grozav in interiorul apartamentelor si caselor rezidentiale, precum si in catering si spatii de birouri.

 

Avantajele usilor din PVC:

 

  1. Grijă minimă. Designul se dovedește a fi foarte rezistent la deteriorarea mecanică, dar cel mai valoros lucru în ele este că, chiar și atunci când vine vorba de modelele ușoare, acestea nu sunt marcate. Nu există mijloace agresive de utilizare chimică în uz casnic să scape, deși ușile lor nu se tem deloc. Spălati ușor, chiar și în cel mai simplu mod.
  2. Contrar opiniei obișnuite conform căreia ușa din plastic este foarte slăbită în sunet și frig, este posibil să se contrazică acest lucru. Cele mai bune produse prezentate în ELITE DOORS sunt caracterizate de proprietăti termice și acustice crescute. Subliniem că aceste structuri nu sunt întotdeauna potrivite pentru a fi folosite ca uși de intrare, însă interiorul este o solutie excelentă.
  3. Rezistenta la variatiile atmosferice este o dovadă că este totuși posibilă instalarea acestei uși ca intrare sau, de exemplu, a unui balcon. Produsul nu este deteriorat de fluctuatiile la rece, căldură sau înghet cald. Ei își mentin perfect aspectul și nu pierd alte proprietăti pozitive. Cu toate acestea, deteriorarea naturală și pierderea de culoare sunt observate după câtiva ani.
  4. Sortiment mare. Aceasta este o particularitate care tinde spre clientii să cumpere uși din PVC. În functie de stilistica și caracteristicile interioare, este mult mai ușor să alegeti o nuantă potrivită. Separat, merită mentionat și solutiile de proiectare, deoarece expertii, creând modelele lor unice, introduc ultimele idei care diferentiază fundamental modelele lor de modelele concurentilor.
  5. Ușoare și ușor de instalat.Au un mare merit  pentru cei care se vor instala singuri.
  6. Pretul corespunzător calitătii. EliteDoors combină produsele în care raportul dintre parametrii importanti precum calitatea și valoarea este la cel mai înalt nivel. Preferam produse care sunt 100% increzatoare, pentru care nu trebuie sa  facem greseli in fata cumparatorului din orice motiv.
 

Cum sa alegi usile PVC?

 

Pentru a nu fi în eroare cu alegerea,  puteti contacta managerii noștri care vă vor sfătui cu privire la toate problemele și vă vor ajuta în alegerea optiunii optime pentru dvs. Atunci când alegeti, luati în considerare următoarele caracteristici:

 

  1. Dimensiune. Orificiile standard au o dimensiune cuprinsă între 70 și 90 de centimetri, dacă vorbim despre o ușă cu o singură frunză. Dacă deschideti mai mult - puteti să vă gânditi la ușa cu două fete, care, în mod implicit, doar unul din aspectul său crește vizibil interiorul vizual, îl face mai spatios. De asemenea, cererea se numește așa-numitele armonici de ușă, desenele pliabile sunt optime pentru cele mai diferite deschideri și sunt relevante atât în ​​casă, cât și în interiorul afacerilor.
  2. Toate ușile de plastic necesare trebuie luate imediat. Având în vedere varietatea de modele existente, cel mai bine este să luati imediat cât mai multe uși de care aveti nevoie. Această abordare evită problemele atunci când aveti nevoie de o altă ușă și o nuantă potrivită nu mai este în vânzare sau produsul este, în general, întrerupt. Contactarea managerilor EliteDoors vă va ajuta să găsiti optiunea potrivită.
  3. Pentru a evita confundarea dimensiunii, culorii și a altor parametri, considerati că aveti nevoie nu numai de ușa din plastic, ci și de componente cum ar fi o cutie, danturi (dacă este necesar) și perdele. În culoarea ușii sunt selectate și plinte. Specialiștii EliteDoors vă vor ajuta să faceti alegerea corectă, deoarece nu toată lumea este ușor ghidată în specificul designului și acele elemente care sunt necesare pentru o instalare de calitate.

 

Din respectarea standardelor tehnice de către producători, materialul și specificitatea materiilor prime nu  va depinde nu numai de aspectul produsului, ci și de durata acestuia. Încrederea este cerută numai de vânzătorii dovediti, care va vor arăta cum arată o ușă de plastic cu adevărat de înaltă calitate. Pretul este departe de singurul criteriu care trebuie ghidat. Se întâmplă de multe ori că același model de la diferiti furnizori are un pret diferit. Trebuie să oferiti preferintă companiei în care aveti cea mai mare încredere. Suntem încrezători că ELITE DOORS va satisface cu sigurantă toate așteptările dvs., iar ușile pe care le veti achizitiona vor avea o plăcere și vor servi un serviciu de lungă durată.