ELITE DOORS STANDART

Usi ELITE DOORS STANDART de la magazinul EliteDoors.ro ✔ Cea mai largă gamă de uși pentru fiecare gust ✔ Prețuri plăcute ✔ Produse de înaltă calitate ☎ Apelare!
Vizionează toate ușile

Nimic inutil! Numai naturalețe - eco-ușă în EliteDoors!

 

Locuinta este fara indoiala una dintre cele mai importante investitii pe care le facem pe termen indelungat sau chiar pe viata. Pentru a ne putea bucura in totalitate de beneficiile pe care le aduce o locuinta proprie, va trebui in primul rand sa ne asiguram ca aceasta este completa si dispune de toate elementele necesare unei vieti relaxante si confortabile. Una dintre cele mai importante piese pentru ca casa sa fie la cel mai inalt nivel, cu siguranta este usa. Multe persoane neglijeazaja acest lucru - iar ca consecinta, dupa o anumita perioada, nu isi pot gasi confortul in propria casa.

 

  

Ușile ecologice bune sunt avantajele:

 

  1. Naturalete: probabil ca, de-a lungul timpului, vei aduce modificari mai mici sau mai mari caminului tau, din ratiuni de gusturi, tendinte sau necesitate. Pe langa faptul ca lemnul este un material clasic ce se imbina frumos in orice decor, daca doresti sa intervii asupra aspectului o poti face fara griji, optand pentru uleiuri si vopsele speciale care vor da un aspect nou si inedit casei tale. Folosind produsele corecte si intretinand corect usa din lemn, aceasta poate rezista chiar pana la... 100 de ani.
  2. Varietate de modele: prelucrarea lemnului si noile tehnologii specifice acestei activitati permit producatorilor de usi din lemn sa inoveze in materie de modele si design, astfel ca, spre deosebire de alte materiale, cea mai generoasa oferta in materie de modele o inregistreaza usile din lemn.EliteDoors pune la dispozitia clientilor un portofoliu vast de modele, atat pentru interior cat si pentru exterior, cu sau fara geamuri, pervaz, cu diferite texturi si finisaje (nuc, wenge, cires, mahon, tek).
  3. Calitate: desi usile realizate din materiale compozite precum PAL sau MDF pot sa imite perfect design-ul de lemn si pot fi mai atractive cel putin din punctul de vedere al preturilor, calitatea si durabilitatea lor nu se va ridica niciodata la nivelul usilor din lemn, care, intretinute corect, vor face fata cu brio timpului.
  4. Design: indiferent de calitatea lucrarii, usile care incearca sa imite lemnul nu vor avea niciodata acel aspect autentic si impunator pe care lemnul natural reuseste sa il dea casei tale. Opteaza pentru usi din lemn masiv, lucrate din materiale calitative, care sa evidentieze armonios detaliile arhitecturale ale casei tale la exterior, precum si design-ul primitor din interior.

 

Aceste motive fiind expuse, probabil ca ideea de a opta pentru usi din lemn pentru caminul tau pare mult mai atractiva. Asadar, tot ce iti ramane de facut este sa intri in contact cu manageri nostri ce comercializeaza usi din lemn pe piata din Romania, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu.