Manere de aluminiu

Manere pentru usi de aluminiu de la magazinul elitedoors.ro✔ O gama larga de manere pentru fiecare gust ✔ Preturi placute ✔ Produse de înalta calitate ☎ Sunatine!
Vizionează toate ușile
Slide SN/CP Mai detailat De la   12 EURO
Lady Macc Mai detailat De la   12 EURO
Lady AB Mai detailat De la   12 EURO
Lady SN Mai detailat De la   12 EURO

Mânerele ușilor din aluminiu sunt o alegere bună:

 

Manerul BAG este un mâner ușor de manevrat cu un design discret. Îmbină cu o precizie exactă echilibrul perfect între design-ul clasic și cel modern, dându-i astfel posibilitatea de a se integra perfect în orice decor. Păstrând principiul de design “forma urmează funcționalitatea”, mânerul BAG, semicircular în partea din spate și curbat în partea din față, este pur și simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic să sprijine degetul mare. Spațiul pentru degetul arătător definește poziția de prindere, în timp ce, de asemenea, oferă o poziție placută pentru mână. Toate acestea duc la concluzia că acest mâner poate fi manevrat confortabil din orice poziție.

 

Cercetările continue în domeniul mânerelor de usi subliniază transformarea succesivă dintr-un simplu element ajutător într-un element vizibil și atractiv al usi. Cu noul maner BAG prezintă un mâner special, de design, ce aduce îmbunătăţiri vizibile usilor  Dvs. Atenţia noastră în ceea ce privește dezvoltarea s-a axat nu numai pe modul ușor de manevrare, ci și pe calitatea și funcţionalitatea de durată ale acestui tip de mâner. Design-ul curbat pune în evidenţă linia mânerului BAG – elegant și, în același timp, avantajos din punct de vedere economic.

 

 

La ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți un mâner din aluminiu pentru ușă?

 

Există diferite tipuri de mânere, ele diferă nu numai prin material, ci și prin caracteristicile de design. Pentru fiecare pânză se va aborda o variantă definită. De exemplu, o ușă metalică arată bine cu o ușă din lemn. Înainte de a efectua o achiziție, acordați atenție:

 
  1. Culoarea produsului. Trebuie combinat armonios cu buclele și alte componente.
  2. Plăcut la atingere. Mânerele ușilor din aluminiu sunt destul de netede, deși există așa-numitele versiuni "matte" cu rugozitate. Aici totul este redus la gustul lucrurilor.
  3. Nu ar trebui să se producă deteriorări vizibile ale produsului. Imaginați-vă că stiloul nou are deja zgârieturi și ce se va întâmpla cu acesta în timpul funcționării?
  4. Funcționarea fără probleme și simplă a întregului mecanism. Dacă există o blocare dreapta, atunci ar trebui să se deschidă și să se închidă fără probleme.
  5. Greutatea produsului. Dacă ușa ta este usoara, atunci nu va trebui să cumperi un mâner greu și greoi pe ea.