Care uși sunt acum an trend?

Ușile de interior utilizate în zonele rezidențiale se diferă de ușile din birouri sau alte încăperi.Casa - este un confort și afișare individualitatei  în fiecare piesă a interierului.Austeritatea excesivă nu are nimic de-a face, în cazul în care nu este vorba de dur industriale, dar acest stil este adesea ales pentru noul an în încaperi. În anul dat cele mai populare uși  interioare sunt albe, gri și nisip. Apoi, urmează  bej, cremă și alte nuanțe calde. Potrivit usi de interior elegante vă propunem și dumnevoastră.Săturate, accente de interior suculente v-or fi an modă și în viitor.

Ușile albe nu vor ieși din modă în viitorul apropiat. Diferite variante de uși albe pot fi găsite în interiorul vintage, modern și clasic. În ciuda tendinței tonuri luminoase de interior, stil antic și țară, care rămâne fidel multora, va favoriza nuante naturale de lemn.Insertii cu  sticla nu este la fel de popular, dar dacă le folosiți, preferința ar trebui să fie mat, sau mici model geometric, design încrustat ușă cu vitraliu.Ce se referă , din ce în ce mai populare în ușile glisante proiectate ergonomic. Dar iubitorii de coperți tradiționale nu trebuie să vă faceți griji - vor fi de asemenea prezentate pe piața ușii într-un sortiment mare. Deși au un spațiu util în case și apartamente, încă fură.

Dimensiunea panourilor ușii de moda de mult apuse - aproape fiecare producător oferă modele de usi de fabricație pentru a comanda dimensiuni personalizate. Produsele standard, cum ar fi ușile de 60, 70 și 90 cm, pot fi găsite și pe piață.

Printre materialele este încă în cerere MDF, deoarece prețul său este disponibil pentru orice român mediu. Ușile dintr-un lemn masiv, deși mai scumpe, dar cu mult superioare, menținând astfel poziții înalte pe piață. Interioarele moderne folosesc de obicei o combinație de materiale diferite. De exemplu, ușile din lemn pot avea inserții de sticlă sau căptușeală metalică decorativă.